Uleiul de argan
Uleiul de argan este un produs introdus in formulele cosmetice de curand (fata de alte uleiuri care se folosesc de sute de ani) si este extrem de apreciat de catre expertii in cosmetica.
Arborele de argan este nativ din Maroc, poate trai peste 150 de ani, insa doar marocanii il foloseau pentru ingrijirea pielii de sute de ani.

Uleiul de argan este un amestec natural de substante active cu vitaminele A, E si F, acizi grasi esentiali, omega 3 si omega 6, flavonoide si carotenoide compozitie care il face extremde util in ingrijirea pielii.
» citeste mai departe
Uleiul de avocado
Bogat în lecitină, betacaroten, vitamine (E, D, B5), Omega 6, Omega 9 și diverși steroli, uleiul de Avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor.

Avocado este originar din Mexic, unde este folosit in alimentatie si in ingrijire de sute de ani. Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras din pulpa fructului si nu din samburele lui, ceea ce il face sa fie un ulei non-gras.

» citeste mai departe
Uleiul de caise
Este extras din samburii caiselor coapte
Uleiul extras din samburii de caise are consistenta usoara, similar cu uleiul de migdale si este un ingredient universal ideal a fi inclus în cele mai multe tipuri de produse cosmetice.
Este bine absorbit de piele, nu lasa tenul lucios, satineaza pielea.
» citeste mai departe
Untul de cacao
Este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. Are punct de topire de 37 de grade Celsius si miros si gust specific, ca de ciocolata.
Untul de cacao contine antioxidanti naturali care ii confera o viata lunga de depozitare de peste 1 an. Vitamina E calmeaza, hidrateaza si echilibreaza pielea si ofera colagenul care combate ridurile si alte semne de imbatranire.

De secole, femeile gravide au folosit untul de cacao pentru prevenirea si tratarea vergeturilor. Untul placut mirositor se adauga la nenumarate alte preparate cosmetice. Lotiunile si cremele care contin unt de cacao sunt adesea folosite si in aromoterapie, pentru masaj de relaxare si wellness.
» citeste mai departe