Uleiul de argan
Uleiul de argan este un produs introdus in formulele cosmetice de curand (fata de alte uleiuri care se folosesc de sute de ani) si este extrem de apreciat de catre expertii in cosmetica.
Arborele de argan este nativ din Maroc, poate trai peste 150 de ani, insa doar marocanii il foloseau pentru ingrijirea pielii de sute de ani.

Uleiul de argan este un amestec natural de substante active cu vitaminele A, E si F, acizi grasi esentiali, omega 3 si omega 6, flavonoide si carotenoide compozitie care il face extremde util in ingrijirea pielii.

Hidrateaza profund, regenereaza lipidele pielii, reduce ridurile prin actiunea directa asupra colagenului, este puternic antioxidant, stimuleaza oxigenarea celulara, calmeaza roseata si descuamarea, hraneste pielea, reda elasticitatea tenului matur, tern, protejeaza pielea de factorii externi, estompeaza cicatricile, este ideal in ingrijirea parului uscat si a unghiilor fragile.

Uleiul de argan este denumit "lichidul de aur" datorita efectelor pozitive pe care acesta le are si in intretinerea, frumusetea si sanatatea parului.
» alte articole despre Despre ingrediente