Uleiul de caise
Este extras din samburii caiselor coapte
Uleiul extras din samburii de caise are consistenta usoara, similar cu uleiul de migdale si este un ingredient universal ideal a fi inclus în cele mai multe tipuri de produse cosmetice.
Este bine absorbit de piele, nu lasa tenul lucios, satineaza pielea.
Este hranitor, regenerant, penetrant, o bariera impotriva deshidratarii. Recomandat oricarui tip de ten, dar nu celei acneice.
Ofera protectie impotriva razelor solare.
» alte articole despre Despre ingrediente