De ce fii-frumoasa?
La intrebarea "de ce sa aleg un produs natural?", am putea raspunde tot printr-o intrebare: "de ce nu?" De ce sa alegeti fii-frumoasa? Pentru ca va oferim produse din ingrediente de calitate, fara conservanti sau chimicale, bogate in active si vitamine. De asemenea, preparam retete personalizate, in functie de tipul dvs de ten, de problemele pe care le aveti.
A alege un produs "facut in casa" nu poate fi o fita inca, o moda. 
Nu te poti "etala" cu aceasta alegere. 
A opta pentru un astfel de produs trebuie sa fie o varianta venita din convingerea ca nici o fabrica nu isi poate permite luxul de a prepara o reteta personalizata, perfect adaptata nevoilor noastre. 

In costul unui produs de serie, de clasa medie sau super sofisticat, cel mai mare procent il reprezinta promovarea, ambalarea, si nu activele in sine. Ne temem sa folosim expresiile  "bio", "100% natural", caci si-au pierdut mult din consistenta, au devenit expresii-cliseu.

Poate nu ne-am pune pe Facebook poze cu un tort facut de mama, mai stramb, mai banal, ci am alege torturi sofisticate, cu panglici si poze, care sa adune multe like-uri... dar in mod sigur, nevazute de nimeni am prefera tortul facut acasa.
Produsele cosmetice pe care vi le propunem sunt facute manual, de catre farmacisti, in conditii de maxima igiena, din ingrediente exclusiv naturale, de cea mai buna calitate.

» citeste mai departe
Cum comand?
Comenzile se pot face pe site sau telefonic.
Pentru comenzi mai mari de 150 de lei, transportul este gratuit. Puteti opta pentru Fan Courier sau Posta Romana.
Pentru comenzi sub 150 ron, transportul este de 10 lei prin Posta Romana si 13 lei prin Fan Courier.


Pentru comenzi in care vreti sa ne dati niste amanunte despre tenul dvs, puteti scrie un mail pe fii.frumoasa.srl@gmail.com
sau la telefon 0726704052.
» citeste mai departe
CREME BIO la cele mai bune preturi
Fii Frumoasa - Creme bio bogate in active, facute manual, din produse naturale, de calitate superioara. Comanda acum!
CREME BIO o alegere corecta
A alege un produs "facut in casa" nu poate fi o fita inca, o moda si nici nu te poti "etala" cu aceasta alegere. A opta pentru un astfel de produs trebuie sa fie o varianta venita din convingerea ca nici o fabrica nu isi poate permite luxul de a prepara o reteta personalizata, perfect adaptata nevoilor noastre. In costul unui produs de serie, de clasa medie sau super sofisticat, cel mai mare procent il reprezinta promovarea, ambalarea, si nu activele in sine. Ne temem sa folosim expresiile  "bio", "100% natural", caci si-au pierdut mult din consistenta, au devenit expresii-cliseu, dar produsele  de la www.fii-frumoasa.ro, nu au conservanti, coloranti, parabeni, parafine, rezista doar doua-trei luni, si trebuie pastrate la sub 22-23 de grade.
» citeste mai departe