Alege crema care ti se potriveste
De cate ori ti s-a intamplat sa intri intr-un magazin de cosmetice si un milion de lei pe produse pe care nu le vei folosi niciodata? Ti s-a propus o gama de produse care „pentru mine a facut minuni”, dar care pentru tine nu face nimic? Ai dezvoltat o alergie sau o iritatie la un produs fara sa cunosti cauza? Ar trebui sa speli fata cu sapun sau nu?
Lucruile sunt simple.... daca suferi de ficat, nu trebuie sa iei medicamente de inima... asa se intampla si cu pielea. Daca ai o piele uscata si sensibila, de ce ai folosi o procedura de hidratare, curatare si ingrijire mai potrivita unui ten gras?
Daca nu stii ce tip de piele ai, nu stii cum sa ai grija de tenul tau
 Cunoasterea tipului de ten este pasul cel mai important pentru a avea parte de produse si tratamente potrivite si o piele sanatoasa.
 In general, femeile nu stiu ce tip de ten au, folosesc produse nepotrivite cu tipul lor  de ten si cheltuiesc mult mai mult decat ar trebui cu aceste produse.
Cand vine vorba de utilizarea produselor si serviciilor de ingrijire a pielii, cei mai multi dintre noi parca nu am fi in secolul XXI, ametiti intr-un vartej de dezinformari despre produse care au inainte de orice un marketing zelos.

 
» citeste mai departe